Wesela

Propozycje Menu

Przystawka:
Sałata lodowa z kurczakiem wędzonym i winogronami w aromatycznym sosie, dekorowana orzechami

Zupa:

Francuski krem pomidorowy ze śmietaną i bazylią
Zupa z indyka i orzeszków pekan z szałwią i tabasco

Danie główne:

Roladka z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym
Polędwiczki wieprzowe w sosie z grzybów leśnych
Filet z soli w lekkim sosie putanesca

Dodatki:
Ziemniaki z gałązkami kopru
Kluseczki śląskie rumienione na maśle
Bukiet warzyw w sosie imbirowym
Bukiet surówek

Deser:
Mus kawowy z likierem waniliowym
Szarlotka z bitą śmietaną i lodami
Owoce sezonowe i południowe

Zimny bufet – stół szwedzki:

Rożki z łososia wędzonego faszerowany twarożkiem
Platery wędlin gatunkowych i mięs pieczonych
Deski serów
Śledź w jabłku, cebuli i śmietanie
Babeczki koktajlowe z nadzieniem ziołowym
Deski serów zdobione orzechami i winogronami
Jaja w dwóch odsłonach - z grzybami i z kawiorem
Ruloniki szynkowe z musem chrzanowym
Sałatka ziemniaczana z kiszonym ogórkiem i boczkiem
Sałatka szopska w aromacie ziół
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Orzechy włoskie w ducie z serem pleśniowym
Nadziewane pomidorki wiśniowe z pastami smakowymi
Ptysie faszerowane pastami samkowymi
Tartinki w bogatym wachlarzu smaków

Menu serwowane w godzinach 22:00-24:00:

Żurek Staropolski z białą kiełbasą i jajkiem,  ekskluzywnie podawany w czarce chlebowej

Koszt powyższej propozycji menu wraz z napojami bezalkoholowymi wynosi  99,00-189,00 zł za osobę.
Koszt menu obejmuje pełną organizację uroczystości, to jest obsługę kelnerską i techniczną, niezbędny sprzęt gastronomiczny, zastawę porcelanową, a także dekorację stołów – kompozycje kwiatowe, świeczniki, serwetki.

Cena waha się w zależności od wybranego menu, ilości poszczególnych potraw i zakresu usługi.

Powyższa propozycja menu jest tylko naszą sugestią. Zawsze najważniejsze są dla nas oczekiwania Klientów.

~~ Proponujemy ponadto ~~

Wino białe, czerwone oraz grzane z aromatem przypraw korzennych, cena od 30 zł za butelkę w zależności od marki.
Ciastko szarlotki/sernika ze zdjęciem, 6,50-9,90zł/szt.
Tort wytworny, pięknie dekorowany, 45,00-85,00zł/kg.


Strona techniczna

• Wypożyczenie stolików okrągłych (ośmio - dziesięcio osobowych), 25zł/szt.
• Wypożyczenie stolików prostokątnych (ośmioosobowych), 12zł/szt.
• Wypożyczenie stolików koktajlowych (wysokich), 35zł/szt.
• Wypożyczenie krzeseł konferencyjnych, 5zł/szt.
• Zapewnienie pokrowców na krzesła, 5zł/szt.
• Zapewnienie obrusów, dekoracji podstawowej – serwetki, ponadto kompleksowej dekoracji stołów szwedzkich – gratis.
• Profesjonalna obsługa kelnerska i barmańska – gratis.
• Zapewnienie profesjonalnego nagłośnienia, 450-3000zł w zależności od nagłaśnianego zespołu i parametrów sprzętowych.
• Zapewnienie profesjonalnego oświetlenia, 100-1000zł w zależności parametrów sprzętowych.
• Dokumentacja – kamera plus zdjęcia na CD, 1900zł.
• Wydanie upominków i materiałów pomocniczych, dydaktycznych – obsługa wraz z organizacją stoisk wydawczych – zapewniające sprawne wydanie prezentów, zorganizowanie punktów wydawczych w systemie alfabetycznym, 500-2000zł.
• Zapewnienie ekranu 2-3m z rzutnikiem multimedialnym, 600-1000zł.


Zobacz możliwości stylizacji »